Voor grootse plannen!

Madison na verhuizing naar XL Businesspark

Madison, het succesvolle Almelose familiebedrijf in tuinkussens, verhuisde na een gedegen voorbereiding naar een nieuw gebouwde huisvesting op XL Businesspark. Op de voormalig ADA locatie verrees een modern distributiecentrum met een forse magazijn/opslagruimte, in combinatie met een representatief kantoordeel. Het nieuwe onderkomen - met de markante lange glaswand aan de voorgevel - mag zeker gezien worden, een mooie blikvanger op een zichtlocatie. En belangrijker: het functioneert uitstekend.

Beter bereikbaar
“We zijn in etappes verhuisd. Najaar 2015 is het magazijn overgegaan, en in maart, dit voorjaar, hebben we de kantoren in gebruik genomen.”
De keuze voor XL Businesspark was niet heel moeilijk, vertelt Yvonne. “Wij zijn een Almeloos bedrijf, onze roots liggen hier, onze medewerkers komen uit de buurt…” Maar natuurlijk zijn de bedrijfseconomische argumenten doorslaggevend. “Hier hebben we de extra ruimte die we nodig hebben voor onze activiteiten. Bovendien zitten we hier op een mooie locatie, en XL Businesspark is uitstekend bereikbaar, via de A 35.” Ook handig, met het oog op aanvoer van de producten vanuit de eigen productiefaciliteit in Polen.

Sneller uitleveren
Met nieuwe bedrijfshuisvesting op XL Businesspark beschikt Madison over ruim 16.500 m2, dat bestaat uit kantoorruimte en een magzijn. “Voorlopig genoeg ruimte voor onze bedrijfsactiviteiten.”, stelt Yvonne. Een belangrijke reden om te verhuizen pakt dan daarbij uit zoals gepland: “We kunnen hier veel sneller uitleveren, dat werkt heel prettig!” Ook het moderne parkmanagement is een argument, zegt Yvonne, zoals de goede beveiliging en de moderne bluswatervoorziening. Haar enthousiasme klinkt spontaan door als zij zegt: “Ja, dit is echt een super locatie.”

 

< terug naar het overzicht

Port of Twente

Port of Twente: een samenwerkingsverband van Twentse (transport) ondernemers, overheid, onderwijs- en onderzoeksinstellingen om de Twentse economie te versterken door het creëren van meer werkgelegenheid in de logistiek. Het doel? Twente een plek bezorgen in de top 3 van logistieke hotspots van Nederland.

port-of-twente

> Bekijk de website