Voor grootse plannen!

Nieuwe casemanager Gerben Kosters

Even voorstellen: Gerben Kosters, 39 jaar. De nieuwe casemanager bij XL Businesspark Twente. Per januari 2016 zet Kosters zijn kennis en ervaring in voor de verdere ontwikkeling van het grootste businesspark van Oost Nederland. Die uitdaging is hem op het lijf geschreven.

Aan zijn kennis en ervaring zal het niet liggen. Kosters volgde ondermeer opleidingen in projectmanagement, planeconomie en strategisch vastgoed. Bovendien kent hij de regio. Hij werkt sinds 2008 als senior bouwtechnisch adviseur bij de gemeente Almelo en combineert deze functie vanaf dit jaar met zijn aanstelling bij XL Businesspark Twente.

XL Businesspark is voor hem vertrouwde materie. Al is het natuurlijk meer dan zomaar een nieuwe uitdaging, beseft Kosters terdege. “Als je zelf deel uitmaakt van het team, heb je invloed op het spel.” Hij staat erin met een gezonde ambitie. Vanuit zijn passie voor vastgoed- en gebiedsontwikkeling wil Kosters als casemanager bijdragen aan het succes van XL Businesspark.

< terug naar het overzicht

Port of Twente

Port of Twente: een samenwerkingsverband van Twentse (transport) ondernemers, overheid, onderwijs- en onderzoeksinstellingen om de Twentse economie te versterken door het creëren van meer werkgelegenheid in de logistiek. Het doel? Twente een plek bezorgen in de top 3 van logistieke hotspots van Nederland.

port-of-twente

> Bekijk de website